Berg- och dalbana, modell stor.

Nedräkningen till Landet Ledig blev inte riktigt som tänkt. De två sista arbetspassen blev sjukskrivning istället. Känner mig nästan lite snuvad på den där go'a känslan när man liksom flyger ut från avdelningen i någon form av lätt eufori och vet att man är ledig flera veckor framåt. Den känslan är go' den. Men men... ledig blir jag ju hur som helst :)

Hela den här sommaren har hittills inte blivit som tänkt. Den har varit lite som en berg- och dalbana, en känslomässig berg- och dalbana. Vi har till exempel spontanköpt lägenhet - hur kul som helst (kolla Hemnet på lördag, visning tisdag, buda högst onsdag och skriva kontrakt fredag får man väl ändå kalla spontant. Speciellt eftersom vi inte planerat att flytta). Men så har vi också fått ännu ett missfall - inte alls roligt. Väldigt, väldigt tungt faktiskt och en långdragen historia den här gången (därav sjukskrivningen). Som sagt, känslomässig berg- och dalbana modell stor. Bara att försöka hänga med i svängarna och lita på att Gud bär genom allt. Känns mycket skönt att kunna vila i den vetskapen.

Efter regn kommer solsken, eller hur är det man säger?

Kommentarer
Postat av: Siv Nordin

Ja Emeli, det ska bli bra, det är jag alldeles övertygad om. Vi har ju den allra bästa "överläkaren" att gå till. Försök att vila i att vi är många som ber för er, det brukar kännas tryggt när man kanske inte ens orkar be själv. Det vet jag av egen erfarenhet. Ha en riktigt välförtjänt semester.
Kram från moster!

2014-08-05 @ 22:42:47
Postat av: Emeli

Tack bästa moster! :) Alla böner och all uppmuntran betyder väldigt mycket!

2014-08-12 @ 23:10:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback