Kuriosa

Plötsligt dyker den där reklamfilmer upp som man sett så många gånger utan att tänka på det. Och plötsligt ser den bekant ut...?
 
*pling*
 
Det var ju precis exakt på den bryggan utanför precis exakt det hotellet (vårt hotell!) vi hoppade på precis exakt de där taxibåtarna (näästan i alla fall) och tuffade in till Venedig från vår ö!! (om det nu inte är en väldigt stor kuliss som ser exakt precis likadan ut, för de verkar i alla fall ha ändrat hotellnamnet en aning). Kul grej :)
 
(vill bara påpeka att det här inte är reklam för det där företaget, om det nu var någon som trodde det...)
 
 
Originalet.

Julkänslor

Åh, det snöar verkligen ute! Får genast lust att lägga ner plugget, stoppa i en julskiva och rota fram adventsljustakar.

Men det går ju inte.

Var sak har sin tid. Först blir det plugg, sen lite mer plugg. Och kanske ännu lite mer plugg. Och jobb, jobb, jobb. Och plugg.

Tur det är en månad kvar till advent!

Back in business

Hemma igen i den grå vardagen... Men trots allt det gråa och regniga så är det ändå skönt att komma hem. Borta bra men hemma bäst, ack så väl det stämmer in på mig!
 
Nu är det bara att kasta sig in i plugget igen och försöka sätta sig in i arbetsrätten. Förvånansvärt intressant och roligt! Lite ofokuserat dock eftersom tankarna gärna vandrar tillbaka till Venedig, men men, några skorpor till så ska det väl ordna sig (knaprar kardemummaskorpor som om det gällde livet - mums!).
 
Jag är rätt kass på att stoppa in bilder i inläggen, men om tiden räcker till kanske en liten bild eller två från resan kan ploppa upp här framöver...

Honeymoon

Idag kan man väl säga att första snön kom. Snöblandad regn visserligen, men en del bilar har faktiskt haft ett vitt lager på taken. Huh!! Känns rätt skönt att åka ifrån allt några dagar. Tänker nämligen lämna skolböcker och höstrusk, packa med maken och åka på bröllopsresa imorgon! Nog för att det är höst där också, men femton-tjugo grader och sol känns ändå mer lockande än det här grå-blöta blåsvädret.

Men men. En sak i taget. Först några timmar med caseuppgiften och lagstadgade hälsokontroller...

Sa jag föresten var vi ska åka? :)

Favorit i repris...

Ja men grattis till mig då, som lyckats IGEN. Fast aningen värre den här gången.

Har lyckats med bedriften att välta ut te över HELA mitt lilla "kontor". ALLT blev mer eller mindre te-indränkt. Böcker, block, pennor, gem, kalender, bord, stolar, golv, MOBIL och, jo den här gången lyckades jag med det också... DATOR.

Man kan inte tro det, men tydligen får det plats ungefär fem liter te i en tekopp av lite större modell. Minst. Känns i alla fall så när man torkar upp eländet...

Borde jag kanske sluta dricka te när jag pluggar?