Om ett geni

Jag har sagt det förr, men det tål att upprepas: karl'n är ett geni med kameran. Så galet snygga bilder! Och vilka galet häftiga bröllop han får fota sen! Helt galet.

Träningshjälp, please!

Alltså, jag börjar bli så otränad så jag orkar snart inte ens tänka tanken att jag borde träna.

Jag behöver hjälp...

Nattjobbets baksida...

Jahapp, när det äntligen är lugnt en natt och man skulle kunna läsa inför HLR-utbildningen eller nåt, då är det förstås någon som kört in ett bowlingklot i min skalle! Väldigt otrevligt. När huvudet känns såhär tungt orkar man ju knappt hålla ögonen öppna, av rädsla för att de ska ploppa ut ur skallen...

Opeppad

Gissa vem som är opeppigast på att jobba inatt? *räcker upp handen* Och inte blir det bättre av att jag har en gris-vecka att se fram emot... Jag får väl helt enkelt "fuska" lite och be om lite extra kraft från "Stor-Pappa".

Helgens tänkvärda: Använd dina styrkor för att lyfta dina svagheter.  


Dagens bra

Håll i hatten gott folk, nu sparkar vi igång terminen för lovsångsteamen! Sexton rykande färska låtar att öva in - me like :)

Och föresten kan ni alla som av någon anledning råkar läsa det här boka in fredag den femte november klockan tjugo noll-noll. Då kör vi ett rajdarn's härligt PraiseParty i "körka"! Alltså, 5/11 kl 20 - må ikke missas!

Mandariner, celmentiner och citroner va' kul det här kommer bli.

Dagens citat

"Jag är inte den skönaste varelsen i Guds skapelse, men jag bidrar till mångfalden"
/Mr M


GRATTIS!

Idag är ingen vanlig dag, idag är J's födelsedag - Hurra Hurra Hurra!

Stor grattiskram till allra bästaste älsklingen ♥


Meze, De 39 stegen och soppatorsk

Rackarns vilken bra helg det varit!

I fredags bjussade jag familjen på hemlagad orientalisk Meze. Eller i alla fall en variant av sådan. Mumsig blev det i alla fall, och mycket disk ;P

I lördags drog vi till stugan, tog varsin pensel och målade för glatta livet. Ruskigt så fort det går när man är många! Och på kvällen fick vi belöning för vårt slit; Mellanfjärdens årliga teateruppsättning. De 39 stegen med Måns Nathanaelson, Linus Wahlgren, Paula McManus och Kalle Westerdahl. För er som inte sett den kan jag säga att ni missat något. Ruskigt så bra. Och roligt. Jag blir verkligen imponerad över skådespelarna som med små medel lyckas skapa så mycket. Ett enkelt hattbyte och en ny dialekt och vips har vi en ny karaktär. Inte sådär förfinat och tillgjord som på TV! Scenen i Mellanfjärden är dessutom lite speciell, ett gammalt hamnmagasin med "råa" träväggar och gamla nedsuttna biostolar. Andra gången på mindre än ett år som jag varit på teater. Börjar känna mig väldans kulturaktig... ;)

Hur som helst. Helgen toppades med söndagen och en båttur på havet i strålande sol. En båttur som visserligen slutade med soppatorsk men hem kom vi!

Summa summarum; tack Gud att det inte regnade mer än några droppar under målningen, tack Mr Nobel för teatern och tack till mannen som bogserade hem oss med båt.


Tillbaka till verkligheten

Tillbaka på jobbet efter fyra härligt ansvarsbefriade veckor. Det enda som fanns i huvudet när jag gick genom sjukhuskorridorerna på väg hit var: Är det här verkligen sant? Kändes nästan surrealistiskt. Och hur ska jag klara att ställa om till nattjobb efter att ha vaknat åtta-nio hela semesterna och känt mig utvilad?

Dessutom har jag under de här fyra veckorna kommit fram till att det där med utvilad är en väldigt bra grej. Så nu ska jag ta tag i mitt liv. Sköta sömn och mat bättre så jag kanske känner mig utvilad lite mer än jag gjort under våren. Lycka till med det, eller nåt...

Laddar...

Borde packa väskan. Men måla naglarna är väl också viktigt, eller? ;) Solcellsladdaren är i alla fall på laddning, kameran redo för bilder från nya platser, konserver inhandlade och tältet väntar på att få packas upp. Hoppas vi slipper packa upp det i regn bara!

Då är det väl bara att ge sig iväg på road-trip då! :)


Semestern so far

Några sköna dagar på landet (bortskämd med B's smarriga mat!), en Umeå-tripp med besök hos fina vänner (än en gång bortskämd med hotellfrukost och smarrig mat) och en loppis-dag senare sitter jag här och konstaterar att jag hittills haft en väldans härlig semester. I vanliga fall vänder man ju gärna lite på dygnet under semestern; sena nätter och lååånga sovmornan. Och ja, man kan väl säga att jag också vänt på dygnet. Somnar gärna innan midnatt och vaknar innan klockan nio. Utvilad. Det är nog inte så dumt med normal dygnsrytm ändå ;)


Rättelse

Ja alltså jag måste nog ta och rätta mig själv i föregående inlägg, gick visst lite snabbt på tangenterna där. Jag är alltså tjugoSEX år gammal. Inte tjugoÅTTA... Skulle bara se om ni hängde med... *ehrm*