Glömskan...

Idag uppmanar jag alla Svea rikes medborgare att skänka våra brevbärare en tacksamhetens tanke. Speciellt till dig, du snälle brevbärare, som idag räddade mig i mitt utelåsta tillstånd. Tack!

Och till mig själv vill jag säga: Skärpning! Ibland blir jag så otroligt trött på mig själv. Skulle inte huvudet vara ordentligt fastsatt på kroppen skulle jag antagligen glömma det också...

Det rullar på...

Stopp, stanna! Hallå där Livet, vänta på mig, jag hinner inte med längre!

Klickar in här för att göra ett snabbt inlägg och känner att jag blir irriterad när jag ser alla dessa bloggar med perfekt redigerade foton på perfekt iordninglagda klädhögar, dagens perfekta outfit eller puttinuttiga perfekta bakverk i skinande blanka toppmoderna kök med prunkande blomsterprakt och piffiga loppisfynd. Hur har folk tid med allt det där?? Och vad gör jag för fel som inte har tid att styla och fota en underbart fantastiska vardag??!

Beklämmande, sa Bill.
Mycket, sa Bull.
Så talar vi inte mer om det, utan stressar vidare in i diskberget och brottas lite med dammråttorna... håhåjaja...


Ruta ett

Kände att jag började komma ikapp lite efter några lugnare nätter på jobbet. Så kom påsken och med den två hemska nätter. Tillbaks på ruta ett. Hur ska man orka ända till semestern i augusti?? Usch, fy och blä! Bryt ihop och kom igen, en natt i taget.

Tack Jesus att du aldrig lämnar mig!


SM

Vi gjorde ju faktiskt lite annat förra helgen förutom att sätta en ring på varandras finger ;) Vi var bland annat till Hassela och kollade när Myhrer och gänget körde SM i paralellslalom. Rätt kul faktiskt. Och det var verkligen ingen tvekan om vem av åkarna som var publikfavorit...


Kärlek, 31/3-12

"Bär mig som ett sigill vid ditt hjärta, som ett sigill vid din arm"
"Mäktiga vatten kan inte släcka kärleken, floder kan inte svepa bort den"
Höga visan 8:6,7