Grådag

Idag är en sån där dag då molnen nätt och jämt når ovanför hårstråna på huvudet. Och regnet formligen öser ner. Kan det månne vara höst utanför fönstret?

Kidnappning... igen!

Så var det min tur. Grundlurad och med en hjärna formad som ett enda stort frågetecken blev jag hämtad med motorcykel (jag som aldrig gått i närheten av en mc!) och iväg det bar. Efter en runda med hälsoundersökningar på stan iförd... ja en hemsk outfit... via en mysig picknick och ett svettigt, men mycket, roligt danspass mot Himlabadet, en supergodmiddag och filmkväll (och lite avgasrörsfix ;P). Vilken dag!! Det var längesen jag skrattat så mycket och lite träningsvärk verkar det blivit efter danspasset... Otränad? Jag? Jaa!!

Jag har verkligen helt underbara vänner som fixat och trixat för att få ihop en fantastisk möhippe-dag, det kändes ända in i hjärteroten hörrni. TACK!

Tyvärr toppades kvällen av beskedet att min fina goa lilla Koi blivit påkörd... Koi skulle ju bli en gammal kisse tillsammans med mig och J ju! Usch... jag kommer sakna kissens klösande på fotöljen, som så gärna gosar ner sig armhålan på kvällen och som glatt skuttar fram när man ropar.

Söndagen den tolfte augusti tjugohundratolv. En dag med många känslor.

Kidnappad

För en stund sedan "stormade" fem karlar in och drog med sig älsklingen med en konstig keps på huvudet. Kan det vara så att det vankas bröllop? Om inte annat är han kidnappad och jag fattar noll :)

Så det är väl bara att sparka igång den här dagen nu när man liks är uppe. Kanske göra några satser macarons? Eller kanske sova en stund till...?

En vecka kvar till stora dagen... Iiiiih!!!

Pausmusik

Slår i denna sena timme ett slag för radiio10.se (alla ni frikyrkomänniskor där ute känner kanske igen kanal 10? Här är deras radiokanal om jag fattat rätt...). De verkar köra mysig "chill-out"-musik så här på kvällskvisten. Passade mig perfekt ikväll, lite emotionell nervarvning.

Och gillar man äldre klassiker finns en radiokanal för det också, bara att klicka på den högra play-knappen...