Mot nya höjder

Igår gick så det STOOORA flyttlasset för Cardiologen/HIA/Corint. Hela avdelningen har alltså flyttat in i ny lokal och duktiga dagpersonalen har kämpat som djur för att få med både patienter och prylar - bra där! Man kan väl säga att det är minst sagt kaos just nu. Inte bara det att avdelningen är ny och man har fullt sjå att hålla reda på vilka patienter som ligger vart, var lysknapparna sitter, var toaletterna är mm mm. Vi har dessutom sprillans nytt hjärtövervakningssystem med nya pling-plong-ljud och massor med nya fiffiga funktioner.

Man kan väl säga att det är minst sagt snurrigt i skallen just nu. Till exempel kan det gå till som följer att diska en kopp: 1. Springa runt hela avdelningen och rota i vartenda skåp efter diksborste. 2. Hitta någon form av disksvamp istället. 3. Springa runt hela avdelningen och rota i vartenda skåp efter diskmedel. 4. Inte hitta någon diskpropp. 5. Rota i hela köket efter diskhandduk. 6. Färdig!

Och ungefär sådär går det till med varenda grej man ska ha eller göra. Till och med patienterna skrattar åt våra förvirrade uppsyner... Huh!

Ett stort plus är i alla fall utsikten och förmånen att få se soluppgången varje arbetspass. Viss skillnad att vara på sjunde våningen, jämför med föregående ställe: bottenvåningen med utsikt = noll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback