Syster Positiv och suckarna

Det är väl lika bra att erkänna för sig själv: jag har blivit en suckare. Suck, pust, stön och oj vad jobbigt och mungiporna uppochner. Negativ. Om jag var mina kollegor skulle jag nog tycka att jag var en ganska tröttsam människa. En tråkmåns.

Jag själv tycker nog föresten att jag är en ganska tröttsam människa. En tråkmåns...

Hur som helst. Igår skulle trenden brytas till förmån för positiva tankar och ett sprudlande humör. Bestämde mig för vara positiv och glad ett helt arbetspass, inte en endaste suck skulle få smita ut.

Resultat?

Jodå, natten inleddes i positiv anda.

*tick tack, tick tack*

Att bibehålla humöret och kväva suckarna kräver mer och mer ansträngning...

*tick tack, tick tack*

Trallala glad på insidan, inte sucka, sätta fast elektroden, glad på insidan, trallala...

*tick tack, tick tack*

När man så för sjuhundrafemtielfte gången satt tillbaks den där elektroden, för åttiofjärde gången skrikit "DU HAR EN KISSLANG, DU BEHÖVER INTE GÅ UPP" och för åttiofjärde gången fått svaret "VA??! JAG MÅSTE UPP OCH KISSA!!", då krävs e-n-o-r-m viljestyrka för att hålla humöret uppe. Och det har visst inte jag. Inte vid fyra-fem-tiden på morgonen. Jag kapitulerade och lät suck, pust, stön och oj vad jobbigt och mungiporna uppochner ta över. Helst hade jag krupit in i ett hörn och grinat en skvätt. Helst.

Så nu har jag lagt det där med positivt tänkande på is ett tag... Rom byggdes väl inte på en dag, eller hur?

Kommentarer
Postat av: Linda

Hahaha, jag skrattar så jag grinar. Inte åt din olycka men åt sättet du beskriver den.;) Angående chokladbollarna så var det inte direkt någon högtidlig överlåtelse av receptet:/. Det var mer så att jag klagade på att mina alltid blir stenhårda och att jag inte får till dem som när man var liten. Då säger mor "Du måste ju ha ägg i förstår du väl?" Men hur är det meningen att jag ska kunna förstå det när det inte finns på google liksom? Hallå!?!

2012-02-02 @ 09:57:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback