Rapport från en organiseringsnörd

Idag har jag nogsamt sett till att inte boka in något på schemat efter förmiddagssovningen. Behöver lite andrum... Eller snarare en uppsamlings-eftermiddag. Ta itu med alla småsaker som samlas på hög lite här och där. Känns dessutom bra att ha något att pyssla med, för att inte längta ihjäl sig efter Mr M... *suck*

1) Tvätthögen, eller näe - tvätthögarna, går snart inte att gömma undan utan väller ut över hela sovrummet. Hög tid att hissas ner i källaren och boka tvättid! Check!

2) Att-göra-högen med diverse papper, pyssel och projekt väller även den ut över sovrummet. Bör gås igenom å det snaraste. Organiserad, men fortfarande en del som måste gås igenom ordentligt...

3) Alla mappar med räkningar och viktiga måste-spara-papper är sprängfulla. Går snart inte att ha koll på vad som finns vart. Måste organiseras pronto. Check! Bara lite jobb-papper kvar att stoppa in i pärm.

4) Och så ett stående inslag i vardagen: fixa kattlådan... Check!


Ute singlar snön sakta ner och lägger sig som ett ulligt, gulligt täcke över allt grått - mys! Och här inne sitter jag nu på golvet omgiven av en cirkel med pappershögar och värmeljus (ser nästan ut som någon mystisk inhemsk ritual, sånt man ser på TV om huvudjägare i Afrika. Typ.). Hillsong höjer stämningen från högtalarna och kaffet med kola-smak håller socker-/koffein-nivån uppe. Organiseringsnörd som jag är så tycker jag faktiskt sånt här är kul. Att få sortera papper, sätta in i pärmar och skriva fina lappar. Let's get ready to ooorrrrganize!! :)



Objects in the picture may appear smaller than they are in real life *suck*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback