Typisk vardags-fredag

Snipp snapp snut, så var semestersagan slut! Eller egentligen var den ju slut redan för två veckor sedan, men ändå.
 
Återhämtning tror jag har varit ledordet för semestern i sommar. Både kroppslig och själslig återhämtning. Det började ju som sagt fasligt jobbigt strax innan semestern (missfallet), men oj vad jag är glad och tacksam för veckorna efter det! Och att avsluta med en vecka i Île Rousse på Korsika gjorde ju inte saken sämre. En alldeles alldeles underbar vecka med turkos-blått hav, strålande sol, pittoreska bergsbyar, en stor pool och trerätters-bufféer. Återhämtning var ordet.
 
Man brukar ju säga att det är skönt att komma tillbaks till rutiner och vardag igen efter en ledighet. Men när klockan ringde noll-fem-femtio imorse för att tvättkorgen skulle släpas ner till tvättstugan, just då kändes det där med vardag inte superroligt... Man kanske skulle köpt lägenhet på Korsika istället? :)
 
Trevlig fredag!
 
Morgonsol i ansiktet och Île Rousse/Isula Rossa i ryggen. Skönt med lite motion för att få plats med ännu en mastodont-frukost...
 
Är man få semester så är man :)
 
J letade fisk med cyklopet
 
En vandring upp i bergen blev det också. Och på andra sidan berget hittade vi... fler berg! Och lite vingårdar och sånt. På väg tillbaks hittade vi en hund. Eller rättare sagt den hittade oss och vägrade sluta följa efter!
 
Hotellet! (en fd "sommarstuga") 

Kommentarer
Postat av: Siv Nordin

Oj, vad det ser härligt ut! Jag är verkligen glad att ni fick uppleva allt detta och samtidigt få lite återhämtning.
/ moster

2014-09-12 @ 20:01:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback