Rädda-livet-på-docka-utbildningen och kattassen

Sådärja. Projekt Eiminera Kattsand avslutat. Resultat? Gott! Kan promenera genom hela lägenheten (det går ju rätt fort) utan att få tårna fulla med knastriga sandkorn. Najs. Koi har gjort sitt bästa för att hjälpa till med städningen (tack för det Koi). Varje gång moppen svischat förbi soffan, sängen, stolar eller toadörren har en liten svart tass attackerat. Blixtanabbt för att inte bli blöt såklart. "Svisch svisch" med moppen, "peta peta" med kattassen.
 

Knöla ner sig på matthögen är ju också rätt kul...

Tidig morgon blev det idag också. Gillar inte den här trenden med übertidiga mornar - något måste göras för att förhindra att detta upprepas! Men måste man rädda liv på livlös docka så måste man. Ny-HLR:ad och klar, jajamen.

Susade in till Birsta efter att dock-livräddningen avklarats. Med härliga magkramper och allt. Trodde det skulle ge med sig men icke. Blev till att knapra Intelligent Värktablett idag igen och någonstans runt Indiska kunde jag äntligen andas ut och fokusera på annat än aj-aj-ont-ont. Vilket var bra för resten av rundan blev rätt lyckad. Både nödvändiga och en del onödvändiga saker packades ner i påsar för hemfärd.

Dagens efterlysning: Ballerinaskor! Är det liksom helt ute nu eller? Nog för att jag tycker rem-sandaler som finns överallt är snygga, men inte så snygga att man vill ha en miljon par (dom är ju rätt lika ändå). Ballerina däremot kan man ju variera i det onändliga. Så hallå, vem har bestämt att ballerina är typ ute??

Dagens humörhöjare: Carola's Fångad av en stormvind (haha). Bara hopprepet som fattas... ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback