Not my finest hour...

Igår kväll var inte precis jag från min bästa sida. Mycket knasig kväll blev det, fast såhär i efterhand kan jag inte annat än skratta åt det :)

Kvällen inleddes med mat och bowling tillsammans med goda vänner och kollegor (gissa vem som vann bowlingen! ;P). Efteråt skulle vi kolla läget en sväng på stan och nykterist som man är tänkte jag ta bilen in till stan. Sagt och gjort. Lyckas köra in på en gata man inte får köra på efter kl 22, ser polisen komma, får lite panik och rullar med ett ljudligt brak in i en parkerad bil. Mitt framför poliserna. Snyggt! En mängd amerikanska polisserier rullar förbi på näthinnanan och jag vågade knappt röra en fena. "Hands where I can see them ma'm, don't move" *blir nerknuffad på motorhuven*... Sådana trevliga scener. Hinner även i mitt huvud få en bild av ägaren till den röda bilen komma utrusande, vilt viftande med försäkringspapper. Men, jag måste haft änglavakt för det blir inte en enda repa på den röda bilen (och tro mig, polisen kollade väldigt noga). Polisen måste ha tyckt att vi alla tre såg lite panikslaga ut också för vi slapp 1500 kr i böter. Tusen tack snälla farbror polisen, won't happen again - promise! Skämdes som en hund! Hade jag kunnat förvandla mig till en liten fågel hade jag gladerligen gjort det och sorglöst betraktat spektaklet uppifrån hustaken...

Efter detta blev kvällen inte så långvarig. Stan var mer eller mindre fullpackad med folk och så även vissa i vårt lilla sällskap (packade alltså). På väg till bilen slår dock latte-suget till. Ordentligt! Eftersom Sundsvall inte har ett enda café öppet efter kl 21 slutade kvällen, efter mycket om och men, på parkeringen utanför McDonald's. Med varsin latte cappucino och en donut i handen blev det en mycket trevlig avslutning på kvällen. Tack sweetie S för trevligt sällskap :) 

Väl hemma drabbar Den Stora Sömnlösheten mig och jag får konstig hjärtklappning. Väldigt obehagligt. Eller just det ja, det kanske inte var så smart att dricka kaffe precis innan sänggående! Lyckas till slut somna och väcks naturligtvis ganska omgående av toabesök. Kaffe rinner ju rakt igenom!

En hel del andra saker hände igår kväll, men det blir för långt att knappra ner allt så jag lämnar er här med kvällen i stora drag och ett leende på läpparna. En knasig kväll. En rolig kväll. Hoppas ni haft en bra fredagskväll *pöss*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback